border-$startSide: 1px solid $(tabs.border.color); }

dinsdag, mei 1

Kraamfeest

Afgelopen zaterdag hielden we ons kraamfeest.

Een middag feest om de geboorte van Phileine Aimée te vieren!
Doordat we met de andere twee meiden wéken bezoek hadden en dat in combinatie met pas bevallen en nog meer kinderen die hun aandacht nodig hebben
niet zagen zitten dachten we aan dit feestje.

Niet iedereen hadden we uitgenodigd (anders zou het niet passen) en zo had ik tijd en energie voor nog wat bezoekjes appart.

Jammergenoeg regende het enorm die ochtend (we hadden erg gehoopt dat het buiten zou kunnen) maar met wat geleende statafels kon het prima binnen.
Het was heel gezellig, Phileine deed het super en wat is ze verwend!

We wilden het feestje vooral zoet en roze houden!!
Dus roze koeken, cake met roze muisjes en allerlei zoete, lekker dingetjes.
Voor de kinderen smartie doosjes in puzzelvorm.
Dit ideetje kwam ik tegen op de blog van hieperdepiepeenfeestje(het lukt me weer niet de link te plaatsen, weet iemand hoe dat kan?)



























Er werd gesnoept en geknuffeld!

Mijn moeder en schoonmoeder hielpen bij de catering zodat ik ook echt even kon kletsen met al het bezoek.
Heel fijn!

We hebben genoten!




3 opmerkingen:

  1. Ziet eruit als een superfeestje! Ik vind die kraamfeesten van de laatste tijd echt een goed idee, het komt hier ook steeds meer. Vooral met een gezin; heb je 1 dag drukte (gezelligheid en vriendjes voor de andere kinderen, voor hun geen opgeprikt visite-gedoe ;-)) en dat is goed te overzien dan steeds weer die kraamvisite. En inderdaad, sommige vrienden/familieleden komen toch apart, maar niet meer die tante en kennissen ;-)
    Ziet er zo lekker roze uit, en die smartiedoosjes zijn geweldig!

    Link plaatsen doe ik zo: je bericht moet op html staan (links boven je bericht) dan typ je in je bericht gewoon hieperdepiep een feestje, die woorden 'in blok zetten' (weet je hoe dat moet? Linkermuisknop ingedrukt houden en over de woorden slepen) dan klik je op link, dan krijg je een apart venstertje waar je het webadres kunt invullen, dat moet je doen, en dan op okee, en je hebt een link ;-) Als je er niet uit komt, mail je maar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit!
    En net zoals Zeeuwse Mama zegt: zo plaats je een link.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet het er lekker zoet uit! Toen dochterlief 2 weken oud was zijn wij een grote verbouwing begonnen. (Achteraf toch wel pittig en een beetje onderschat :-)) Wij hebben toen ook een kraamfeest gegeven (buitenshuis) omdat we niet wekenlang visite konden en wilden krijgen....

    BeantwoordenVerwijderen