border-$startSide: 1px solid $(tabs.border.color); }

dinsdag, oktober 11

Hefstweer...Hachee weer!

Wát een herfstweer zeg, de wind loeit hier om ons huis!

Tijd om hachee te maken!

Eigenlijk is dit mijn lievelings eten, als ik het ruik voel ik de gezelligeheid van het samen binnen zitten terwijl het buiten koud is.
Gelukkig genoten de meiden er alletwee ook van en was het ook echt gezellig aan tafel.

Recept:
Rundvlees braden, 3 uien grof snijden.
Water met een paar bouilion blokjes erbij.
4 peperkorrels en wat verse peper.
4 kruidnagelen.
4 laurierbladen
Scheut azijn, op het laatst een beetje ketjap.
Een paar uur laten sudderen.
Alle kruidennagelen enz eruit halen.

De saus een beetje binden met maizena.
Smaakt heerlijk met aardappels en rode kool!

Hij is nóg lekkerder van smaak als je het de dag voor het eten maakt.

Eet smakelijk!

Het ziet er altijd wat onsmakelijk uit maar als je geur eens kon ruiken! mmmmmmm




7 opmerkingen:

  1. Ik maak altijd een extra grote portie, en eet dat dan de volgende dag met zelfgemaakte frieten, mmmmmmmmmmmm!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn, zo'n recept zonder pakjes!
    Ik sla hem gelijk op bij mijn recepten, kan ik ook eens aan de slag op een herfstdag!
    Groetjes, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken de geur en die is heerlijk, alleen eet ik geen vlees, maar ik maak het wel voor manlief hoor.

    Groetjes,
    Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wij hebben ook hachee gegeten en het was me toch lekker.

    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerrrlijk, ik hou er ook zo van! En wat Kaatje schrijft doen wij ook vaak, daarna over de frieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt goed! Ik haal gelijk wat rundvlees uit de vriezer :-), voor morgen.

    BeantwoordenVerwijderen